Beste lezers,

Ik zou graag mijn opwinding en trots met jullie delen. Op 24 mei, opende ik vol vreugde mijn website, Little Starlight. Het voelt als een mijlpaal, en een droom die werkelijkheid wordt.

Mijn reis begon jaren geleden, toen ik nog een klein meisje was. Wij gingen elk jaar met mijn opa en oma op vakantie naar Center parcs, En ik had één favoriete park, de meeste zullen misschien wel weten waarom, want op dat park kon je namelijk goud zoeken. En wat was het vroeger (en stiekem nog steeds) gaaf om goud te zoeken. Kleine stukjes pyriet die ik in mijn schatkistje verzamelde. Dat was de eerste keer dat ik verliefd werd op edelstenen! De interesse en  fascinatie groeide uit tot een diepe passie naarmate ik ouder werd, en het was slechts een kwestie van tijd voordat ik besloot die passie om te zetten in iets tastbaars.

En zo ontstond Little Starlight. Het is meer dan alleen een webshop voor mij. Het is een uitlaatklep, een manier om mijn liefde voor edelstenen te delen met de wereld. Op mijn website vind je een zorgvuldig samengestelde collectie wat ik zelf heb uitgezocht, elk stuk doordrenkt met mijn eigen liefde en toewijding.

Als je op zoek bent naar een uniek stuk edelsteen-sieraden, ben je bij Little Starlight aan het juiste adres. Maar het is niet alleen de schoonheid van de edelstenen of sieraden die je zal betoveren - het is ook de liefde en toewijding die ik er in steek.

Dus, als je klaar bent om een ​​reis te maken door de schitterende wereld van edelstenen, nodig ik je uit om een kijkje te nemen op mijn website en de magie van Little Starlight te ervaren.

Lieve groeten, 

Sandra Arends 

Terug naar blog